Echipa Nationala

Soc in Austria: Piturca nu va sta pe banca! Demis printr-o clauza speciala?

Un accident stupid il va impiedica pe Victor Piturca sa stea pe banca in meciul Austria - Romania din aceasta seara. Satana nu s-a putut tine departe de cazinouri si, ieri noapte, s-a lovit la cap in tocul unei usi in timp ce, obosit si enervat, pleca spre hotel.
Piturca a suferit o comotie usoara la tampla, insa acuza ameteli si voci persistente in ureche care ii spun "demisia, demisia". Medicii de la spitalul central din Klagenfurt i-au recomandat pauza la pat si noi analize, dupa RMN-ul realizat de urgenta.

Piturca se uita spre o masa de ruleta, in timp ce iesea din sala principala a cazinoului si, cand a intors capul, a lovit cu tampla tocul usii.

Se pare ca in contractul dintre Piturca si FRF exista o clauza speciala care prevede ca, in cazul in care nu se afla la un meci pe banca, antrenorul sa fie demis fara pretentii financiare. Altfel, FRF nu il poate concedia pe Piturca decat platind suma de 600.000 de euro.

Faptul ca Piturca are o problema medicala ar lasa loc de interpretari, insa FRF ar fi acoperita in cazul unei  demiteri, fara a plati daune, daca Satana nu va putea veni la meci.

Vom reveni cu detalii.

Onlinesport


Soc in Austria: Piturca nu va sta pe banca! Demis printr-o clauza speciala?